Cheese

Gethermiseerde kaas. De oplossing wanneer hoge microbiologische waarden een probleem kunnen vormen. Lang houdbaar, superieur van kwaliteit en geproduceerd in een uitgekiend proces.

Pro Cheese

Smeltkaas waaraan 3% melkvreemde functionele ingrediënten zijn toegevoegd. Maakt het mogelijk de eigenschappen van kaas zoals wel of niet smelten nog beter te sturen.

Zuivelbereidingen en analogs

Zuivelbereidingen en analogs. Producten waarbij de basis wordt gevormd door 100% plantaardige ingrediënten of door magere kaas aangevuld met plantaardige producten.

Cheese Forms

Optimaal tegemoetkomen aan uw eigen productie­proces. Alle kwaliteiten levert St. Paul in de kaasvormen die u wilt. Kaas in sticks, cubes en geraspt. Elke vorm is individueel ingevroren (IQF) leverbaar.

You look for solutions

We have a solution! Or we create one.

 

Unieke kaasconcepten leveren, dat is ons vak. Innovaties in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd die de oplossing voor elke kaastoepassing bieden.

Kaas voor de vulling van snacks, op pizza, in salades. In alle vormen en uitvoeringen zoals o.a. IQF kaasblokjes. Dat is ons vak: het ontwikkelen van kaasoplossingen en kaasalternatieven zoals analoge kaas. Wij voelen ons thuis in de wereld van industriële (zelf zeggen we liever professionele) kaas. Ons doel: meerwaarde leveren aan úw producten, tegemoet komen aan úw wensen met kaasconcepten die meer opleveren dan ze kosten.

St. Paul. De oplossing als het om kaas gaat.

St. Paul ontwikkelt en produceert industriële kaas en kaasalternatieven voor de professionele markt. Meer dan 30 jaar ervaring, oplossings- en doelgericht werken en een innovatief beleid maken St. Paul tot een betrokken partner voor de Europese voedings­middelen­industrie.

St. Paul levert drie kwaliteitslijnen in elke mogelijke kaasvorm:

- Kaas
- Smeltkaas
- Zuivelbereiding en analog

De innovaties van St. Paul bieden een oplossing voor elke kaasapplicatie. Gaande van kaasvulling voor cordonbleu en snacks naar kaassauzen en stretchy kaas.