St. Paul Smart Cheese Solutions

St. Paul Smart Cheese Solutions

  • UK
  • NL
  • FR
  • DE
  • ES
  • IT
  • Welkom
  • Productgroepen
  • Oplossingen
  • Kwaliteit
  • Nieuws
  • Over ons
    • Onze Geschiedenis
    • Ons Team
  • Vacatures
  • Contact
    • UK
    • NL
    • FR
    • DE
    • ES
    • IT
    • UK
    • NL
    • FR
    • DE
    • ES
    • IT

Gethermiseerde kaas

Gethermiseerde kaas. Wordt gebruikt wanneer hoge microbiologische waarden een probleem kunnen vormen. Deze kaas krijgt een thermische behandeling tussen 57 en 68 °C, waardoor het aantal micro-organismen significant wordt gereduceerd. Dit is een minder ingrijpende behandeling dan pasteurisatie.
Lees meer..

Smeltkaas

Smeltkaas met een kleine hoeveelheid toegevoegde functionele ingrediënten. Daardoor kunnen de eigenschappen van de kaas zoals smelten – of voorkomen dat hij smelt – efficiënter worden geregeld.
Lees meer..

Bereidingen met kaas

Zuivelbereidingen en analoogkazen (kaasalternatieven) zijn producten die als culinaire kaasvervangers worden gebruikt. Ze zijn hoofdzakelijk gemaakt van plantaardige olie. Hoewel de voedingswaarde van zuivelbereidingen laag kan zijn, is de smaak zeer goed, met name wanneer ze als onderdeel van een recept worden gebruikt.
Lees meer..

Vegan/Non-dairy

Vegan is een niet op melkproducten gebaseerde analoogkaas, bedoeld voor veganisten en andere mensen die dierlijke producten willen vermijden, of mensen die intolerant zijn voor lactose.
Lees meer..

KAASVORMEN

Inspelen op de benodigdheden van uw productieproces. St. Paul levert alle kwaliteiten in de door u gewenste kaasvormen. Kaas in staafjes, kaasblokken en geraspte kaas. Elk type kan als IQF (Individually Quick Frozen) worden geleverd.

  • Geraspt
  • Plakjes
  • Blokjes
  • Broodjes van 2,3 kg
  • Ropes

Bel ons: +32(0)9 3488119

st-paul

Stuur een e-mail

Korte lijnen...

start-quote
Ambitie is onze drijfveer, kwaliteit ons uitgangspunt De belangrijkste waarden van ons familiebedrijf zijn ondersteuning bieden voor en voldoen aan de benodigdheden en wensen van onze klanten: korte communicatielijnen, flexibele en nauwe samenwerking om de beste producten te ontwikkelen.end-quote
Dieter Kuijl,
CEO
Meer info over onze kwaliteit
Joomla Module OT Testimonial powered by OmegaTheme.com

Oplossingen

    • Non-Melt Hard

      Behoudt bij verhitting zijn vorm
    • Semi-Melt Hard

      Harde kaas die zacht wordt, maar niet uitvloeit
    • High-Melt Hard

      Harde kaas die uitvloeit bij verhitting
    • Semi-Melt Soft

      Kaas die bij verhitting smelt, maar niet uitvloeit
    • High-Melt Soft

      Verpompbare kaas die uitvloeit bij verhitting

Nieuws

Anuga 2021... Anders maar goed!

14 oktober - 2021
Het zit er weer op, de Anuga in Keulen. Ondanks een maximaal aantal bezoekers (50.000 per dag), en minder exposanten was de beurs voor St. Paul een succes. We hebben veel klanten, relaties en mogelijk toekomstige klanten kunnen ontvangen op onze gezellige stand, en voor de gesprekken ook echt de ...

St.Paul 35 JAAR!!

24 juni - 2020
Op 21 Juni vierde St.Paul dat het exact 35 jaar geleden was dat broer en zus Dieter en Margo Kuijl hun bedrijf St.Paul oprichtten in Lokeren.
Lees meer..

Contact

  • St. Paul N.V.
  • Industriepark Rozen
  • Weverslaan 20
  • B-9160 Lokeren
  • België
  •   Phone: +32 (0)9 3488119
  • E-mail: receptie@st-paul.be
  • St. Paul Nederland B.V.
  • De Verrekijker 1
  • 4564 DB St. Jansteen
  • Nederland
  •   Phone: +31 (0) 114 740740
  • E-mail: info@st-paul.com

VOLG ONS

Wilt u op de hoogte blijven van
het laatste nieuws, onze producten of
ontwikkelingen?

Disclaimer

Meer...

  • Welkom
  • Productgroepen
  • Oplossingen
  • Kwaliteit
  • Nieuws
  • Over ons
  • Vacatures
  • Contact
    • UK
    • NL
    • FR
    • DE
    • ES
    • IT
© ST-Paul 2017 - made by C Moore
Back to desktop version Back to mobile version
Terug naar boven

JF Mobile Menu

  • Welkom

    Welkom

  • Productgroepen

    Productgroepen

  • Oplossingen

    Oplossingen

  • Kwaliteit

    Kwaliteit

  • Nieuws

    Nieuws

  • Over ons

    Over ons

  • Vacatures

    Vacatures

  • Contact

    Contact

    • UK
    • NL
    • FR
    • DE
    • ES
    • IT

    • UK
    • NL
    • FR
    • DE
    • ES
    • IT

Deze website maakt gebruik van cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft.
Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat.

Meer details kan u lezen in onze Cookie Consent