Kwaliteit

Gecertificeerd

Onze bedrijfsfilosofie is gebaseerd op het excelleren in alle onderdelen van onze bedrijfsvoering. Uiteraard zijn we British Retail Consortium-gecertificeerd. Onze filosofie reikt echter verder dan de door ons behaalde certificaten. 

Productieproces

Een hightech, up-to-date machinepark en voortdurende innovatie op machinegebied waarborgen een hoge mate van efficiency en superieure kwaliteit het hele jaar door.

Kwaliteitsvereisten voor toeleveranciers

St. Paul verwacht van zijn leveranciers dezelfde filosofie: proactief, een hoog niveau van integriteit en veel aandacht voor ethisch ondernemen.

St. Paul stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de ingrediënten. Wij werken alleen met de beste ingrediënten afkomstig uit heel de wereld.

 

Wat betekent RSPO-gecertificeerde duurzame palmolie? Palmolie die gekweekt en gecertificeerd is overeenkomstig de 8 RSPO-principes en -criteria (met ondersteunende indicatoren). Deze strikte duurzaamheidscriteria hebben betrekking op sociale, milieutechnische en economische ‘good practices’.  

BRC: De BRC Wereldstandaard voor voedselveiligheid wordt beschouwd als de benchmark in de voedingsnijverheid en is een internationaal erkend merkteken voor voedselveiligheid, kwaliteit en verantwoordelijkheid. 

Halal betekent gewoon toegelaten of wettelijk. Wanneer we het dus over halalvoedingswaren hebben, betekent dit dat de voedingswaren mogen worden gegeten volgens de sharia-wet van de islam. Om als halal te worden beschouwd, moeten de voedingswaren voldoen aan de religieuze rituelen en moeten ze de shariawetgeving naleven.

Share to Facebook Share to Twitter Share to LinkedIn