Vacature: productie manager

Ben jij die productie manager met goede comunicatieve eigenschappen en een analytische inslag? En heb je passie voor food? Aarzel dan niet en neem snel contact op!

 

Voor onze vestiging in Lokeren zijn wij op zoek naar een productieleider met goede en motiverende leiderschapskwaliteiten.

Pro and pasionate

Wat houdt de functie in?

Je geeft leiding aan de diverse productieprocessen, 10 productiemedewerkers en de kwaliteitsdienst. Je zorgt voor een goed verloop van een deels geautomatiseerd proces en verzorgt de productieplanning. Daarnaast houd je de parameters, manuur-prestaties en recepturen op peil en regel je de inzet van het personeel. Ook verzorg je managementrapportages t.a.v. de productie-parameters en ben je in overleg met onze afdeling Research en Verkoop om zo gezamenlijk nieuwe producten te ontwikkelen.

Kortom, een brede en uitdagende job!

Ben je bekend met diverse hygiëne richtlijnen en certificeringen in de foodbranche? Neem dan snel contact met ons op.

Het betreft een baan onder goede condities waarin je contact hebt met alle afdelingen binnen ons bedrijf. Onze ideale kandidaat heeft aantoonbare relevante werkervaring en dito opleiding genoten. Kennis van HACCP is een absolute pré. Wij bieden een dankbare uitdaging in een goed, geolied team met de mooiste producten en werkomgeving waar ruimte is ruimte voor verbeteringsvoorstellen. 

Meer weten of direct solliciteren?

Neem contact op met Samuel Verheggen op 0032 (0) 478 315 895, solliciteren kan via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Share to Facebook Share to Twitter Share to LinkedIn