Oplossingen

 

Eigenschappen

Behoudt bij verhitting zijn vorm. Ideaal voor gebruik in vleesgerechten en salades. Wordt veel toegepast in gefrituurde snacks, broodproducten en gegratineerde maaltijden. Kan worden geraspt en gesneden en tot blokjes worden verwerkt. Verkrijgbaar in kaas, smeltkaas, food preparation of plantaardige kaas.

 

Eigenschappen

Harde kaas die zacht wordt, maar niet uitvloeit. Wordt veel gebruikt in vleesproducten als croque-monsieur, cordon bleu, hamburgers, kant-en-klare maaltijden en lasagne. De kaas wordt zacht maar loopt niet uit. Verkrijgbaar in kaas, smeltkaas, food preparation of plantaardige kaas.

 

Eigenschappen

Harde kaas, die uitvloeit bij verhitting. Als de topping moet smelten, bijvoorbeeld op pizza’s of kant-en-klare maaltijden, is dit de juiste keuze. Verkrijgbaar in gewone kaas, zuivelbereiding of analoogkaas. Speciaal voor pizza’s hebben wij het unieke Stretchy®-concept ontwikkeld. Verkrijgbaar in kaas, smeltkaas, food preparation of plantaardige kaas.

 

Eigenschappen

Kaas die bij verhitting smelt, maar niet uitvloeit. Dit product is ideaal voor snacks en broodproducten en is perfect geschikt voor verpompbare toepassingen in vlees of gebak.

 

Eigenschappen

Verpompbare kaas die uitvloeit bij verhitting. Als de kaas moet uitvloeien, is dit uw ideale oplossing. Verkrijgbaar in gewone kaas, smeltkaas, food preparation of plantaardige kaas. Smelt perfect bij verhitting.  Ideaal voor snacks zoals kaassoufflés, kaaskroketten, sauzen en soepen.

Share to Facebook Share to Twitter Share to LinkedIn